Moderator: ~ModTeam

Nie ważne co pomyślą ważniejsze że się zainteresują i wejdą, a jak ktoś będzie chciał nawet żeby mu zbudować kolumny, to ja nie widze problemu.Konrad napisał(a):Jak ktoś nie zna rozwinięcia skrótu diy to będzie myślał że to jakaś firma od kolumn a ci co wiedzą i tak mogą mieć wątpliwości.
Każda forma reklamy trzebą wykorzystać wpadłem na taki pomysł żeby wykonać wizytówki i porozmieszczać w dużych marketach.Marian napisał(a):Wizytówka to dobry produkt...ale wizytówka forum? to moje pierwsze pytanie,po co.
Po części wyjaśnił Tobie to Rfck ja dodam od siebię jeszcze że fortepian to także jedna z wielu układanek akustyki, a więc powiązanie mniej czy więcej jest z tematem forum.Marian napisał(a):drugie (tu do admina): nie rozumiem obrazka głównego forum,to jest forum o akustyce,głośnikach i elektronice,więc dlaczego na obrazku jest fortepian?
Nie, to nie są moje osobiste wizytówki, każdy będzie mógł sobie taką wykonać nie ma nic przeciwko jak byście takie sobie po robli albo ja mogę do was powysyłać jak wykonam, i fajnie było by jak byście je również poroznosili, dali znajomym.Marian napisał(a):trzecie: Piku,to będą twoje osobiste wizytówki? Ty tylko będziesz je miał czy mamy sobie je zrobić i rozdawać w swoich miastach? to pytanie łączy się również z tym pierwszym.
Piku napisał(a):porozmieszczać w dużych marketach
Tak można przyjąć że nasze forum ma szczególny nacisk ma "pomiary w speaker workshop" i wszystko z tym związane, ale nie tylko ponieważ o całej reszcię w zaganiedniu akustyka także są do tego odpowiednie działy na forum. Tak jak pisałem Ja takiej informacji na innych forach umieszczał nie będe jak Ty chcesz umieścic albo ktoś inny nie ma problemu, a nawet będe zadowolny jak "przyjdą" do nas nowe osoby.Ale jeśli to jest forum wyspecjalizowane głównie w pomiarach i speaker workshop to nie jest to bezpośrednie zagrożenie dla AS czy AH. Dlatego też mało prawdopodobne żeby przyszli tutaj ludzie słyszący ściągnięcie folii z kondensatora. I nie musi to być "reklama" tylko informacja że takie forum istnieje i zaproszenie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości