przez rezzyr » 14 wrz 2009, o 19:57
sam jestem ciekaw jak to wyjdzie i dlatego porozbieram te kolumny i od nowa pomierze ,
na moje ona graja super ale ,co mie dziwi te duze trzydrozne maja jakby mało decybeli głosnik centralny na tym samym davisie 20sca8 chodzi duzo głosniej -fakt ze na innej zwrotnicy dwudroznej. co do dzwieku to mam te głosniki podłaczone po hk 7300 ,i blu-ray panasonik bd80-i puszczone analogiem aby działay te wszytkie dts master itp,miałem przedtem harmana kardona 745 i sprzedałem by kupic cos z dekoderami i kupiłem onkyo
AV TX-SR 905 niby duzy ciezki ale pograł u mnie miesiac( cos był jakis miekki) -sprzedałem i kupiłem harmana 7300 i kino znow smiga jak trzeba. ale do czego zmierzam do stereo mam kupione starego duala cv441 rc i jak pod niego podłaczyłem te duze kolumny to mi szczeka opadła jak to chodzi( znaczy że super). ale coz dual powedrował do innego pokoju i znow zrobiłem nowe diy (zwrotnice killera) monitorki na scan speakach bass 18W/8546-,
wysoki scan speak D2094/9400se zdjecie ponizej kolor pod meble.ostatnio dokupiłem vife xt300 i wsadziłem tak dla sprawdzenia jak chodza -dlatego na jednym jest scan a na druginm ta viva- bede sukcesywnie opisywał jmoje wrażenia z odsłuchu ale najbardziej mnie teraz interesuje pomiar tych moich kolumn i a zwłaszcza zwrotnic
- Załączniki
-

-

-

-

-

Ostatnio edytowano 14 wrz 2009, o 20:03 przez
rezzyr, łącznie edytowano 1 raz