Moderator: ~ModTeam
Ja uważam, że jedną wtedy każdy kto chce wiząć udzial pokaże jedną swoją najlepszą swoim zdaniem.dolphin123 napisał(a):Ja też wystartujePytanie tylko czy mozna wziac udzial z wiecej niz jedna konstrukcja?
Może uda nam się zrobić odrębne głosowanie ile czasu ustawić na przyjmowanie zgłoszeń do konkursu. Chodź przyznam szczerze nie chce żeby to trwało z 3 miesiące, albo więcej.Karol22m napisał(a):Oczywiście ja też się zgłoszę do konkursu tyle, że potrzebne mi są jakieś 3 tyg. na skończenie konstrukcji...
przemo-lukas napisał(a):Powiem tylko, że sposób prezentacji z pewnością będzie miał istotny wpływ na ocenę. Tak więc już mam dwóch faworytów
Zatem pomysl jest git, ale moze by tak na wiosne? Przez ten czas mozna napisac dobry regulamin, dac czas na pomysly, budowe etc.
Ja mysle ze najpozniej w lutym trzeba bedzie juz wybierac zwyciezceDruga sprawa, ze po ilosci uzytkownikow zarejestrowanych na forum nie mozemy tez spodziewac sie 15-20 uczestnikow konkursu... Jak bedzie dyszka to warto wykonac juz konkurs.
Dlatego proponuję, aby zaraz po prezentacji w temacie nie tworzyły się dyskusje, te można odłożyć na potem, bo powstanie pełno sporów i niedomówień
Rozumiem, że klony nie nadają się do wystawienie w konkursie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości